Vores Historie

Sortaider - miljøvenlige genanvendelsesløsninger

Sortaider er en virksomhed fra Estland, der designer og producerer funktionelle og praktiske affaldssorteringsløsninger.

Vi ønsker at beskytte miljøet og tilbyde andre den samme mulighed og har derfor udviklet genbrugsløsninger, der er miljøvenlige og attraktive.

Vores produkter i nordisk stil passer perfekt til ethvert interiør, og på grund af deres funktionalitet fungerer de også som designelementer.

Vores Sortaider-beholder modtog Red Dot-prisen i 2021, som anerkendte vores indsats både med hensyn til vores produkt og virksomheden som helhed.

Sortaider, skraldespand, sorteringsløsninger, separat indsamling af affald
Sortaider, skraldespand, sorteringsløsninger, separat indsamling af affald

Design

Bæredygtighed og en miljøvenlig livsstil er en trend, som vores designer Johannes Maltis brænder for. At skabe naturvenlige og funktionelle genbrugsløsninger er en af hans måder at bidrage til dette på.

Sortaider-produkterne er designet i samarbejde med vores kunder og har gennemgået alle de nødvendige forbedringer, men en af vores oprindelige idéer – en skruefri løsning – vil altid være Sortaiders nøgleelement.

Sortaider, skraldespand, sorteringsløsninger, separat indsamling af affald
Sortaiders genbrugsløsninger - en miljøvenlig måde at indsamle affald efter type.
Sortaider genbrugsstationer er udviklet med fokus på kvalitet, simplicitet og særpræget design. Vores mål er at gøre sortering efter affaldstype praktisk og effektiv i ethvert miljø (f.eks. børnehaver/skoler, kontorer, offentlige indendørs rum osv.)

Sortaider-produkterne er fremstillet af FSC-certificeret baltisk birkekrydsfiner, som er produceret ved hjælp af grøn energi. Det fugtbestandige krydsfiner er dækket af Renner Pure Bio-belægninger, der er fremstillet af råmaterialer fra vedvarende kilder, og det udleder ingen flygtige organiske forbindelser (VOC).

Sortaider-produktionen er affaldsfri - alle materialer anvendes, og af det skrot, der er uegnet til vores brug, fremstilles træpiller. Vores produkter indeholder plastfri emballage, de er pakket i kasser af genbrugspapir.

Produktionskæden som helhed er gennemtænkt og bæredygtig. Lad os passe på naturen sammen!
Sortaiders genbrugsløsninger - en miljøvenlig måde at indsamle affald efter type.
Hvorfor er en genbrugsbeholder af træ bedre?
Sortaider-produkterne er fremstillet af FSC-certificeret vandafvisende baltisk birkekrydsfiner, som på grund af sin styrke og holdbarhed er et af de mest efterspurgte materialer i verden. Da træ er en vedvarende ressource, har det et lavere CO2-fodaftryk end plastik. En genbrugsbeholder af træ er et mere bæredygtigt valg, eftersom træ kan genbruges, og er biologisk nedbrydeligt. I modsætning til metal og plastik udleder krydsfiner ikke CO2, men lagrer i stedet kulstof.

Affaldssortering er en af de nemmeste måder at reducere vores økologiske fodaftryk på i det daglige.

Ifølge en Stanford-undersøgelse ønsker 77 % af befolkningen at blive mere miljøvenlige.

Affaldssortering er en af de nemmeste og mest effektive måder at reducere vores økologiske fodaftryk på daglig basis. Ved at bruge Sortaiders genbrugsløsninger bidrager vi til at reducere mængden af affald, der deponeres på lossepladser.

Der findes mange forskellige typer genbrugsbeholdere på markedet, og derfor er det vigtigt at vælge de bedste, der passer til vores behov. Hvis du leder efter en skraldespand eller en genbrugsløsning til dit kontor eller hjem, og samtidig ønsker at holde indretningen af dine lokaler stilfuld og moderne, er vores Sortaider-løsning et perfekt valg.
Hvorfor er en genbrugsbeholder af træ bedre?
Sortaider container
Den elegante og funktionelle genbrugsstation Sortaider Container, der er blevet tildelt Red Dot-designprisen, er primært designet til kontorer, hoteller og andre offentlige indendørs rum. Beholderen har tre til fem sektioner til sortering af forskellige typer affald. Affaldstyperne er markeret med piktogrammer på frontpanelet, og under låget er der farvede, letforståelige sorteringsvejledninger. Åbninger i forskellige former gør den endnu mere let at bruge. Affaldsposer fastgøres med innovative poseclips. Beholderen er udstyret med hjul af høj kvalitet, der gør det lettere at flytte produktet, og de forreste hjul er forsynet med bremser. Med sit iøjnefaldende design er den en perfekt løsning til ethvert offentligt rum.
Sortaider container
Sortaider module
Minimalistiske Sortaider genbrugskasser er perfekte til køkkener, værelser, kontorer og offentlige indendørs rum. Sortaider module fås i tre forskellige størrelser. Ved at forbinde dem kan der dannes en genbrugsstation til dine reelle behov. Affaldstyperne er markeret med piktogrammer på frontpanelet, og under låget er der farvede, letforståelige sorteringsanvisninger. Hvert modul har baghjul for nemmere flytning og et funktionelt rum til opbevaring af affaldssække.

For at reducere CO2-belastningen leveres Sortaider module hver for sig, men monteringen er let, da der hverken kræves værktøj eller skruer.
Sortaider module

Start-up støtteprojekt nr. 2014-2020.5.01.20-1936

Start-up støtteprojekt nr. for 2014-2020.5.01.20-1936 gav Sortaider tilstrækkelige aktiver til at levere tjenester inden for CNC-fræsning. Projektet er med til at støtte Sortaiders mål om at skabe nye arbejdspladser og øge virksomhedens eksportkapacitet. Projektet blev medfinansieret af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Tilskuddet var på 14.612 euro.
Sortaider, skraldespand, sorteringsløsninger, separat indsamling af affald
0
    Scroll to Top

    Container W4 affaldssorteringsstationen er designet at være tiltalende og intuitiv, motivere brugeren til adskille affald, mens det stadig er meget ukompliceret at bruge.

    Sortaider, skraldespand, sorteringsløsninger, separat indsamling af affald

    Reddot jury
    udmelding